پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ مرداد ۱۳۸۵، ۱۱:۲۱

معاون پژوهشكده تعليم و تربيت وزارت آموزش و پرورش خبرداد:

راه اندازي پژوهشكده تعليم و ترييت در 5 استان كشور

راه اندازي پژوهشكده تعليم و ترييت در 5 استان كشور

5 پژوهشكده تعليم و تربيت در استان هاي مازندران ، خراسان رضوي ، اصفهان ، فارس و اراك در آينده نزديك راه اندازي مي شود.

محمد فرهودي در گفتگو خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در ساري گفت: اين تعداد پژوهشكده به منظور توسعه دانش تعليم و تربيت ، رهيافت هاي پژوهشي و استفاده از پتانسيل نيروي انساني برجسته تعليم و تربيت و به منظور جلوگيري از موازي كاري ارگان هاي تحقيقاتي در مجموعه آموزش و پرورش راه اندازي مي شود.

وي با بيان اينكه پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش به صورت هيئت امنايي اداره مي شود خواستار مشاركت همه معلمان پژوهنده در اين پژوهشگاه شد.

فرهودي همچنين به حضور 23 هزار معلم پژوهنده در كشور اشاره و تصريح كرد: سلامت معلمان و دانش آموزان بحث جديد پژوهشي است كه بايد پژوهشگرهاي تعليم و تربيت به آن بپردازند.

معاون توسعه مديريت پژوهشگاه وزارت آموزش و پرورش با توجه به عضويت تيم تحقيقات دانش آموزي ايران در طرح هاي بين المللي پرلز و تيمز خواستار تشكيل گروههاي پژوهشي دروس رياضي و علوم در كشور شد.

وي با بيان اينكه به تحقيقات دانش آموزي در چند سال اخير كمتر توجه شده است خاطرنشان كرد: گروه پژوهش پيش دبستاني به همراه گروه هاي ديگر تحصيلي در برنامه چهارم توسعه از اولويت هاي پژوهشي پژوهشگاه تعليم و تربيت است.

فرهودي در اين نشست از تحقيقات اقدام پژوهشي و آخرين يافته هاي پژوهشي كه در مازندران صورت گرفت تقدير كرد.

کد خبر 361331

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha